Beställningar levereras med Bring. Det innebär att godset anländer till Brings postombud. Det är till exempel en närliggande ICA-affär eller bensinstation på din hemort.

När godset ankommit till postombudet skickas en SMS-avi till dig. Det är därför viktigt att du lämnar ditt mobiltelefonnummer vid beställning. Därefter kan du hämta ut beställningen på det angivna postombudet.

Om du har beställt något som kan anses som skrymmande så som ex. fälgpaket eller kjolpaket så skickas detta som en hemleverans. Då kommer du att få ett SMS från Bring där ni kommer överens om lämpligt datum för leveransen. Man har också möjlighet att välja att hämta godset på närmaste terminal.