För att göra det enkelt så är det några viktiga saker att tänka på när du väljer LED-ramp:

Ljusbild: Vill du har brett ljus eller långt ljus? Bred ljusbild kallas ofta flodljus och långt ljus kallas för spotljus. Sen finns det en variant som kallas för kombo. Det innebär att LED-rampen ger både brett och långt ljus.

E-märkning: Är produkten godkänd att använda på svenska vägar? De flesta av våra ramper är E-märkta och godkända för att använda som extraljus. OBS! Det är skillnad på olika E-märkningar beroende på användningsområden och många sämre ramper har en E-märkning som gäller för arbetsbelysning.

IP-klassning: Hur mycket väder och vind tål produkten? Du bör välja en ramp som är klassad enligt IP68 eller högre för att få en ljusramp som håller emot det mesta.

Garanti: Hur lång garanti är det på produkten? Längre garantitid = säkrare val.

Sammanfattningsvis: Välj en ramp med en ljusbild som passar dig (ofta kombo), är e-märkt, har minst IP68-klassning och lång garanti.

Här hittar du våra LED-ramper: https://www.scstyling.com/belysning/led-ramper