Vill du få en härligare känsla inne i bilen, så är detta ett enkelt och billigt alternativ för att sätta sin egen prägel i bilen. Med en LED slinga i bilen kan du själv bestämma vilken färg som passar för stunden, och ger en väldigt hög mysfaktor inne i bilen.

Att montera en LED-slinga är väldigt lätt och tar bara några få minuter.
Jag rekommenderar det här paketet till dig som vill ha LED ljus i bilen, eftersom allting följer med i paketet.

• Börja med är att fundera vart du vill ha slingorna, jag rekommenderar att ha dem under ratten och under handskfacket.

• Sedan använder du alkohol servetten som följer med och gör ren där du ska klistra fast LED slingorna.

• Hädanefter använder du 3M dubbelhäftande tejpen som följer med och klistrar på interiören till sist trycker fast slingorna i tejpen så det sitter ordentligt.

• Nu gäller det att få ström till slingorna, det smidigaste är att använda sig av 12v uttaget eller så kallade cigarettuttaget och använd adaptern som följer med i paketet.

• Nu är det bara att njuta av belysningen.